Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕΤΖΙΔΑΚΗ

Share it:

Λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου,  ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή κ. Σταμάτη Μπελιβάνη η νεκροψία – νεκροτομή του Χανιώτη Κυριάκου Μετζιδάκη.

 Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του άτυχου άντρα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσα σε αυτοκίνητο σε βάθος δέκα μέτρων στο λιμάνι της Σούδας.

 Σύμφωνα με τον κ. Σταμάτη Μπελιβάνη έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας όσον αφορά την χρήση όπλου ή άλλου αντικειμένου που  θα μπορούσε να προκαλέσει κατάγματα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Όσον αφορά την αιτία και το είδος του θανάτου λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπορούσαμε να δούμε πολλά πράγματα αλλά αποκλείσαμε την εγκληματική ενέργεια με την έννοια της χρήσης πυροβόλου όπλου ή άλλου αντικειμένου το οποίο να προκάλεσε κατάγματα στο κρανίο, στον τράχηλο ή στον θώρακα.

 Το επόμενο διάστημα θα βγουν και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων».

 Όπως σημείωσε ο κ. Μπελιβάνης δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σορός ανήκει στον άτυχο Κυριάκο Μετζιδάκη καθώς όπως είπε «Όσον αφορά την ταυτοποίηση έχουμε φτάσει σε πάρα πολύ καλό σημείο.

 Πέρα από κάποια ενδύματα που αναγνωρίστηκαν από συγγενικό πρόσωπο του θανόντα, βρήκαμε και κάποια στοιχεία στην νεκροψία – νεκροτομή τα οποία είναι συμβατά με τον 61χρονο. Πέρα τούτου θα ακολουθήσει εξέταση γενετικού υλικού για να έχουμε 100% επιστημονική τεκμηρίωση.» 
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

Post A Comment:

0 comments: