Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΞΥΔΑΚΗΣ : « Η τριτοκοσμική ΕΡΤ και οι μισογύνηδες δημοσιογράφοι...»

Share it:

Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε ο Νίκος Ξυδάκης για την δημόσια τηλεόραση, χαρακτηρίζοντας την «τραγική και τριτοκοσμική», με «εξευτελισμένους και μισογύνηδες» δημοσιογράφους.

Σε δηλώσεις του στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, έκανε λόγο για «δημοσιογραφία του κουτσομπολιού η οποία ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και συμπαρέσυρε τις κυριακάτικες εφημερίδες αποβλακώνοντας τους δημοσιογράφους με αποτέλεσμα σήμερα να μην είναι σε θέση να πετύχουν τους στοιχειώδεις όρους αναπαραγωγής».

«Η ΕΡΤ είναι τραγική όπως είναι, είναι τριτοκοσμική αυτή τη στιγμή και γενικά δεν υπάρχει κανένας τηλεοπτικός σταθμός που να κάνει πρωτογενή έρευνα, δεν υπάρχει καμία εφημερίδα που να κάνει σοβαρή αρθρογραφία», είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ξεχωρίζει η επανάσταση στα κοινωνικά δίκτυα και ο τρόπος διάχυσης της ενημέρωσης με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ακόμα και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάνει χρήση ο ίδιος του λογαριασμού του στο Twitter» τόνισε στη συνέχεια.

Οι περισσότερες εφημερίδες τώρα μιμούνται τα περιοδικά Life Style και τη λογική της κλειδαρότρυπας και έχουμε φαινόμενα σοβαρών εφημερίδων να ακολουθούν αυτήν τη λογική».

«Μολύνθηκε το Βήμα, μολύνθηκε η Καθημερινή και φτιάχτηκε το Πρώτο Θέμα», ενώ κατέληξε υπογραμμίζοντας πως «οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι αιχμάλωτοι στην ανάγκη και την ανεργία και οι περισσότεροι πολίτες δεν δίνουν σημασία στις παραδοσιακές εφημερίδες αλλά σε ό,τι ποστάρεται στον τοίχο τους μέσω των κοινωνικών δικτύων».
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: