Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ «ΦΩΤΙΑ» ΑΛΛΑ...Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ : « Θέλουν να την εξευτελίσουν»

Share it:

Μπαϊράκι… σηκώνει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης για το ζήτημα της ΔΕΗ   καθώς με άρθρο του καλεί την κυβέρνηση να αντιταχθεί στον «κανιβαλισμό της».

 Το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά, ουσιαστικά, από την κυβέρνηση να μην συμφωνήσει με τους δανειστές στα ενεργειακά αφού η ΔΕΗ αποτελεί σημείο τριβής εδώ και μήνες με τους εκπροσώπους των Θεσμών.

«Η κυβέρνησή μας πρέπει να αντιταχθεί στον επιχειρούμενο κανιβαλισμό της ΔΕΗ» είναι ο τίτλος άρθρου του Πάνου Σκουρλέτη στην Εφημερίδα των Συντακτών. Ο Πάνος Σκουρλέτης κατηγορεί τους δανειστές πως σκοπός τους είναι να εξευτελίσουν τη ΔΕΗ και να την πουλήσουν, έναντι εξευτελιστικών τιμών, σε ευρωπαϊκά και εγχώρια συμφέροντα.

 «Γιατί λοιπόν σήμερα οι θεσμοί αγνοούν ό,τι είχε προηγουμένως, μέχρι και την πρώτη αξιολόγηση, συμφωνηθεί; Γιατί θέτουν ζητήματα έξω από τα όρια της συμφωνίας, επαναφέροντας σενάρια για πώληση του 40% των μονάδων της ΔΕΗ;», αναρωτιέται και δίνει ο ίδιος την απάντηση.

«Πρόκειται για μια επίθεση που στο στόχαστρό της έχει την περιουσία της ΔΕΗ με σκοπό αυτή να περάσει σε εξευτελιστικές τιμές σε συγκεκριμένα ευρωπαϊκά και εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα. Σε αυτή την επίθεση συμπράττουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ στελέχη των διαπραγματευτικών κλιμακίων από τη μεριά των δανειστών παίζουν, απ’ ότι λέγεται, ακριβώς αυτό τον ρόλο, της προώθησης συγκεκριμένων συμφερόντων.

Δεν είμαι οπαδός παρωχημένων αντιλήψεων που δεν αντιλαμβάνεται τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην ευρωπαϊκή αγορά ενέργειας, της οποίας είμαστε αναπόσπαστο μέλος, ούτε υπερασπίζομαι μονοπωλιακές καταστάσεις και ξεπερασμένα μοντέλα περασμένων δεκαετιών, ούτε όμως θεωρώ πως η κυβέρνησή μας δεν θα πρέπει να αντιταχθεί στον επιχειρούμενο κανιβαλισμό της ΔΕΗ».

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: