Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Η συμφωνία Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού «εμπόδιο» στην απόφαση αναδιανομής

Share it:
Συνήθως οι διαφωνίες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και τούμπαλιν είναι αυτές που μπλοκάρουν αποφάσεις στο ΔΣ της Super League. Σήμερα (Τετάρτη 29/3) αιτία ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Η συμφωνία των «αιωνίων» σε μια προϋπόθεση, για να ψηφίσουν θετικά στην πρόταση αλλαγής των ποσοστών - με μείωση της εμπορικότητας των μεγάλων - υπέρ των μικρομεσαίων.

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έθεσαν έναν απαράβατο όρο, για να συμφωνήσουν με την πρόταση: Να διασφαλιστεί ότι τα χρήματα θα πηγαίνουν στα ταμεία των εταιριών και όχι παραγόντων.

Έτσι, θα αξιοποιούνται - σε συγκεκριμένες δράσεις - για το καλό της ομάδας, άρα και του ποδοσφαίρου. Και όχι για να αυξάνονται τα εισοδήματα παραγόντων. Επίσης, συμφώνησαν πως η αναδιανομή θα πρέπει να συνοδεύεται από τη θεσμοθέτηση ποσοστού από το στοίχημα, συμπεριλαμβανομένης και της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Τις επόμενες μέρες οι προτάσεις των δύο ΠΑΕ, θα κωδικοποιηθούν. Και - όπως ανακοίνωσε η λίγκα - για το θέμα «οριστική απόφαση θα ληφθεί στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο».

Πηγή:www.sentragoal.gr
Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Post A Comment:

0 comments: