Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Η έφεση του Σώρρα...

Share it:

Κατηγορηματικά αθώος τόσο ίδιος όσο και η γυναίκα του δηλώνει ο Αρτέμης Σώρρας διά στόματος του δικηγόρου του Βασίλη Νουλέζα, ο οποίος βεβαιώνει ότι ο πρώτος παραμένει ήρεμος και καλά στην υγεία του. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο φέρελπις σωτήρας της Ελλάδας και πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για υπεξαίρεση.

 Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα ασκηθεί άμεσα έφεση καθώς επίσης αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7 ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή μέχρι ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

 Προσδοκούμε δικαιότερη και πιο αντικειμενική αποκαλυπτική κρίση σε δεύτερο βαθμό». Η εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς αναμενόταν η κατάθεση μέσω του δικηγόρου του έφεση και αίτηση αναστολής και η απόκρυψή του μέχρι να εκδικαστεί η αίτηση αναστολής, ώστε να αποφύγει έστω προσωρινά τη φυλακή, ωσότου δηλαδή να εκδικαστεί η έφεση.

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Post A Comment:

0 comments: