Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Ο τσαμπουκάς Μεϊμαράκη στον Μητσοτάκη : « Είσαι τσάμπα μάγκας » !

Share it:

Ευθεία επίθεση κατά της πολιτικής που χαράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κάνοντας λόγο για «τζάμπα μαγκιές». Τα βέλη του όμως έριξε και στον πρωθυπουργό για μη ανάληψη πρωτοβουλιών.

«Από τη στιγμή που και ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει την ίδια πολιτική με τη ΝΔ, πόσω μάλλον που αν τα ψηφίσει θα τα εφαρμόσουμε, και αν βγούμε κι εμείς αύριο τα ίδια θα κάνουμε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε τρία-τέσσερα βασικά πράγματα -όπως τα πρωτογενή πλεονάσματα- που αφορούν την κρίση. Εγώ ήμουν πάντα υπέρ της εθνικής συνεννόησης. Ήμουν και το 2015, είμαι και τώρα και αυτή είναι η κουλτούρα του κόμματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

«Είναι τζάμπα μαγκιά να λες «δεν ψηφίζω τα μέτρα» ή να λες «θα αποχωρήσω από τη Βουλή», όπως είπε ο Λοβέρδος, από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει πλειοψηφία στη Βουλή και δεν διακυβεύεται η παραμονή της χώρας στο ευρώ», συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης, σχολιάζοντας την χθεσινή εμφάνιση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την μη ψήφιση των μέτρων.


Τόνισε δε, πως η αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από τη Βουλή, ευνοεί την κυβέρνηση: «Το 2015 η ΝΔ αποφάσισε να ψηφίσει τη συμφωνία για να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ. Τότε, εισηγητής ήταν ο Κωστής Χατζηδάκης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

«Στα κόμματα δεν υπάρχει μία, αλλά περισσότερες απόψεις. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να ικανοποιήσουν το 5% και οι άλλοι που θέλουν να διευρύνουν τα όρια»,

Μητσοτάκης: Να πάρει μόνος του το βάρος ο Αλέξης Τσίπρας

Σε συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Μητσοτάκης είπε: πως: «Δεν ψηφίζουμε τίποτα, όλο το δημοσιονομικό πακέτο. Ο Αλ. Τσίπρας μόνος του θα φέρει το βάρος της υπερψήφισης των μέτρων. Δικός του ο λογαριασμός, ο ίδιος πρέπει να ψηφίσει τα μέτρα».
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: