Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ : «Πρέπει να εξεταστεί από ειδικούς το αμάξι του Κυριάκου»

Share it:

Την έντονη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση του πατέρα του η Ασφάλεια Χανίων, εξέφρασε ο γιος του άτυχου επιχειρηματία Κυριάκου Μετζιδάκη

Για μια ακόμα φορά τόνισε ότι η Αστυνομία άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον γύρω από την εξαφάνιση,  όταν το «Τούνελ» προσπάθησε να ρίξει φως στην υπόθεση.

Ο 60χρονος βρέθηκε νεκρός πέντε μήνες μετά την εξαφάνιση του,  μέσα στο αμάξι με το οποίο είχε χαθεί, στο βυθό του λιμανιού της Σούδας. Ο Εισαγγελέας μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης από την εκπομπή,  είχε δώσει εντολή στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων,  επαγγελματίες δύτες να ψάξουν στο λιμάνι.Αν και ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, η οικογένεια του Κυριάκου Μετζιδάκη ζητάει να εξεταστεί το αυτοκίνητο από εμπειρογνώμονες. Ερωτήματα προκαλεί στους συγγενείς του το γεγονός ότι το τιμόνι όταν ανασύρθηκε το όχημα από το βυθό,  βρέθηκε σπασμένο.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μετζιδάκη, όταν ζήτησε από την Ασφάλεια Χανίων να ορίσει εμπειρογνώμονα του είπαν ότι δεν χρειάζεται. Όταν όμως η οικογένεια τους γνωστοποίησε την πρόθεση τους να ορίσουν οι ίδιοι ειδικό, είπαν τελικά πως το ίδιο θα πράξουν και εκείνοι.

Ο Παναγιώτης σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, ευχαρίστησε την Αγγελική Νικολούλη για τη συμβολή της στην υπόθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αν δεν ήσασταν εσείς, ο πατέρας μου θα ήταν ακόμα στον πάτο της θάλασσας».
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Post A Comment:

0 comments: