Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : «Η Ολλανδία θα πληρώσει ακριβά- Θα μάθει τι εστί διπλωματία.»

Share it:

Πιο αποφασιστικός από ποτέ ο Τούρκος πρόεδρος, τρομάζει με τις απειλές του και εξαπολύει επιθέσεις κατά πάντων εξαιτίας της διπλωματικής κρίσης με την Ολλανδία.

Σε ομιλία του κατά τη διάρκεια τελετής απονομής βραβείων στην Κωνσταντινούπολη, είπε πως η Ολλανδία θα πληρώσει ακριβά για τη συμπεριφορά της.

«Σίγουρα θα πληρώσουν το τίμημα και θα μάθουν επίσης τι εστί διπλωματία. Θα τους διδάξουμε διεθνή διπλωματία» δήλωσε ο Ερντογάν, μιλώντας για πράξεις που παραπέμπουν σε ναζισμό και φασισμό.

Ευχαρίστησε μάλιστα ανοιχτά τη Γαλλία που ακολούθησε διαφορετική πολιτική, επιτρέποντας την επίσκεψη του Τσαβούσογλου στην πόλη Μετς.

«Η Γαλλία δεν έπεσε σ’ αυτή την παγίδα» δήλωσε και συμπλήρωσε πως ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε η Τουρκάλα υπουργός και άλλοι αξιωματούχοι της Άγκυρας ερμηνεύεται από την άνοδο «του ρατσισμού και του φασισμού».

Ο Ερντογάν ζήτησε από τους διεθνείς οργανισμούς να τιμωρήσουν την Ολλανδία και κατηγόρησε την Ευρώπη που δεν επέκρινε μια χώρα η οποία δρα σαν «μπανανία».

Ένδειξη της σοβαρής κρίσης ανάμεσα στις δύο χώρες, αποτελεί το γεγονός πως διαδηλωτές μπούκαραν στο προξενείο της Ολλανδίας στην Κωνσταντινούπολη και κατέβασαν τη σημαία της χώρας, την οποία αντικατέστησαν την τουρκική.

Η Ολλανδία απάντησε σε αυτή την προκλητική ενέργεια, ρίχνοντας ευθύνες στις τουρκικές αρχές.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Post A Comment:

0 comments: