Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

AΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ... ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Ταξιδιωτικό γραφείο στέλνει τζάμπα διακοπές τις θαυμάστριες στο νησί του Ντάνου ! [Foto]

Share it:

Ούτε το μουσείο του Παπαδιαμάντη, ούτε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού, επέλεξε ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα τη Θεσσαλονίκη, για να προωθήσει ένα πακέτο προσφοράς για ταξίδι στην Σκιάθο.

Πλέον η καλύτερη διαφήμιση του νησιού δεν είναι άλλη από τον Σκιαθίτη παίκτη του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, o οποίος έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Το γεγονός αυτό θέλησε να εκμεταλλευτεί το γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο και με μία άκρως...δελεαστική προσφορά, καλεί τους υποψήφιους ταξιδιώτες να επισκεφθούν το "νησί του Ντάνου" από 51€ για να τον δούνε από κοντά.

Συγκεκριμένα, στην προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου αναφέρεται με περίσσια δόση χιούμορ: «Ναι, θέλεις να τον δεις από κοντά! Να σου βάλει...βενζίνη! Να φας ψωμάκι απ το φούρνο του θείου! Να γίνεις μούσκεμα απ τα... watersports! Και να σου βγει και φτηνά! Ε! Τόσα χρόνια Σκιάθο κάνουμε, τι νομίζεις... μπρίκια κολλάμε; Οι καλύτερες τιμές... στα καλύτερα ξενοδοχεία... για όλο το καλοκαίρι! Καθημερινές αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο για Ιούλιο και Αύγουστο!».


Share it:

LIFESTYLE

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: