Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΝΩΝΕΙ: Αγ. Βαρβάρα-Κορυδαλλός-Νίκαια το 2019 !

Share it:

Κι όμως! Έως τον Μάρτιο του 2019 θα έχουν μετρό Αγ. Βαρβάρα, Κορυδαλλός και Νίκαια στο πλαίσιο της επέκτασης της Γραμμής 3 του μετρό προς Πειραιά. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό ΑΕ Θεόδωρος Παπαδόπουλος είναι σαφής: «Ερχόμαστε Πειραιά!». Ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης σημειώνει: «Ο Πειραιάς ήταν απ’ όλες τις κυβερνήσεις ξεχασμένος. Το έργο του μετρό είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει στον Πειραιά από τον εμφύλιο και μετά. Αυτό το έργο θα αλλάξει την εικόνα και το ανάγλυφο των περιοχών μας».


Ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό ανακοίνωσε πως «τα έργα της σήραγγας έχουν ολοκληρωθεί, ενώ σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι σταθμοί. Αυτοί ήταν και οι λόγοι ώστε να συμφωνηθεί η τμηματική λειτουργία του έργου. Έχουν ήδη δοθεί και οι σχετικές εντολές στη διευθύνουσα υπηρεσία και στην κοινοπραξία, ώστε να επεξεργασθούν τα καινούρια χρονοδιαγράμματα με βάση αυτή την απόφαση». Για την παράδοση των πλατειών στους συγκεκριμένους σταθμούς, ένα θέμα που απασχολεί τους πολίτες, αλλά και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις περιοχές, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως θα γίνει τρεις έως έξι μήνες νωρίτερα από την παράδοση των συγκεκριμένων σταθμών.


«Τα έργο αυτό είναι μεγάλης κλίμακας. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο έργο σε επίπεδο υποδομών, μετά την Ψυτάλλεια, για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης. «Τέτοια έργα δεν γίνονται χωρίς την “ενόχληση” της πόλης», δήλωσε σχετικά, διευκρινίζοντας ωστόσο «ότι τα οφέλη από την ολοκλήρωση ενός τέτοιου έργου είναι πολύ πιο σημαντικά. Με το έργο αυτό αλλάζει όλη η λειτουργία της πόλης και η ποιότητα της ζωής των ανθρώπων, μετατρέποντας μάλιστα τον Πειραιά σε έναν από τους σημαντικότερους συγκοινωνιακούς κόμβους όλης της Ευρώπης».
Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

0 comments: