Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Το βίντεο-σοκ της δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ναμ ! [video]

Share it:

Τον γύρο του πλανήτη κάνει το βίντεο-σοκ με τη δολοφονία στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ του Κιμ Γιονγκ Ναμ.


Τις εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου. Μπορούμε να διακρίνουμε τον ετεροθαλή αδελφό τους ηγέτη της Βόρειας Κορέας και δευτερόλεπτα αργότερα, μία γυναίκα να τον αρπάζει και να τον κρατάει γερά, ενώ μία άλλη του ψεκάζει τη δηλητηριώδη ουσία στο πρόσωπο.Μετά την επίθεση ο Κιμ Γιονγκ Ναμ απευθύνεται σε υπαλλήλους της ασφάλειας του αεροδρομίου και να τους λέει ότι τον ψέκασαν στο πρόσωπο.

              Στο «κυνήγι» τεσσάρων Βορειοκορεατών

Τουλάχιστον τρεις από τους τέσσερις ύποπτους Βορειοκορεάτες που αναζητούνται από τις Αρχές, φέρονται να πέταξαν από την Τζακάρτα στο Ντουμπάι, το βράδυ της ημέρες που διαπράχθηκε η δολοφονία, σύμφωνα με αξιωματούχο των αρμόδιων υπηρεσιών ελέγχου στην Ινδονησία.

Τα ονόματα των τριών υπόπτων έχουν γνωστοποιηθεί, ενώ δεν έχει δημοσιοποιηθεί το όνομα του τέταρτου υπόπτου.              Την Τετάρτη τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε στο πτώμα του Κιμ Γιονγκ Ναμ, του ετεροθαλή αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, θα δοθούν στη δημοσιότητα την Τετάρτη, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του υπουργού Υγείας της Μαλαισίας.

Αξιωματούχοι από τη Βόρεια Κορέα προσπάθησαν να εμποδίσουν τη διενέργεια της νεκροψίας από τις αρχές της Μαλαισίας, ζητώντας την άμεση μεταφορά της σορού του Κιμ Γιονγκ Ναμ στη Βόρεια Κορέα.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Post A Comment:

0 comments: