Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Λάδι στην φωτιά από Άδωνι : « Ο Πολάκης είναι ερωτευμένος μαζί μου !» [ video]

Share it:

Για ακόμα μία φορά Πολάκης- Γεωργιάδης «πλακώθηκαν» στον αέρα εκπομπής, ανταλλάσσοντας πολύ σκληρά λόγια και απειλές.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Αιμίλιο Λιάτσο ρωτώντας τον Άδωνι Γεώργιάδη για την κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη . Άλλο που δεν ήθελε εκείνος για να αναζωπυρώσει την παλιά κόντρα : « Γράφει για μένα κάθε μέρα στις 02:00 στο twitter, ούτε ερωτευμένος να ήταν.

 Ολόκληρος υπουργός γράφει για μένα τα ξημερώματα, το έχεις ξαναδεί αυτό; Τα νοσοκομεία δεν έχουν κρεβάτια, ούτε γάζες και γεμάτα κατσαρίδες.

 Απολύει από τον «Ευαγγελισμό», τραπεζοκόμους , 75 γυναίκες ήρθαν στο γραφείο μου.
Αντί να ασχολείται με αυτά, γράφει για μένα. Ε, Πολάκη αν θες να με κλείσεις φυλακή μην το πιλατεύεις...»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, όταν η συζήτηση έφτασε στις καταγγελίες του κ. Πολάκη για σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Ο κύριος Γεωργιάδης έχει λερωμένη τη φωλιά του, λέει μπούρδες κρεμαστές», ήταν οι πρώτες κουβέντες του υπουργού και συνέχισε: «Τώρα μουρ-μουρ, πήρα τηλέφωνο να πω δέκα πράγματα. Ο κύριος Γεωργιάδης έχει βγει γύρα στα κανάλια, προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας».

Και λίγο αργότερα, «μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα, μη με κόβεις, μη με κόβεις, γιατί είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ..»!

Ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη πως άλλαξε την τιμή ενός φαρμάκου με ειδική ρύθμιση, για να απαντήσει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Έχω αλλάξει εγώ την πρόταση της επιτροπής τιμών; Είσαι τρελός»!

Τα πράγματα ξέφυγαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη να εξαπολύει απειλές.

«Όσο για την μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων του 2015, βγήκε στο τέλος της χρονιάς» είπε ο κ. Πολάκης.

«Κατάλαβες τι είπες τώρα; Παραδέχθηκες ποινικό αδίκημα και θα πας φυλακή για αυτό», απάντησε έξαλλος ο κ. Γεωργιάδης...


Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: