Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Άλλα γι' άλλα της Παρασκευής το γάλα : Ο Τσακαλώτος μας ταΐζει σανό και τότε έλεγε πόσο λάθος είναι η προνομοθέτηση των μέτρων…[video]

Share it:

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως μετά από τόσες κρίσιμες ημέρες, ο υπουργός Οικονομικών δεν έκανε καμία δήλωση σχετικά με τις εξελίξεις, αλλά και το «αύριο» για τον ελληνικό λαό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ είναι δεδομένο πως στο Μαξίμου, θα ψάχνουν τρόπο για να μεταφέρουν στους Έλληνες τα μέτρα που θα έρθουν.

Σήμερα όμως, εν αναμονή των δηλώσεων του, θυμόμαστε τι έλεγε αμέσως μετά το προηγούμενo Εurogroup της 26ης Ιανουαρίου του 2017, όταν κατηγορούσε τους δανειστές για το αίτημα της προνομοθέτησης μέτρων.

«Δεν είναι σωστό να ζητάς από μια χώρα σε πρόγραμμα να νομοθετήσει δύο και τρία χρόνια πριν, τι θα κάνει το 2019. Είναι μια δέσμευση που ξεπερνάει κατά πολύ το ευρωπαϊκό δημοκρατικό πλαίσιο και τις ηθικές αξίες της Ευρώπης», είχε πει ο υπουργός.

Εκτός αυτού όμως, η δήλωση του για παραίτηση αν μειωθεί το αφορολόγητο κάτω από τις 9.100 ευρώ, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, ούτε όταν το αφορολόγητο υποχώρησε στις 8.636 ευρώ, ούτε τώρα που θα πιάσει «πάτο»…

Share it:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Post A Comment:

0 comments: