Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Τα δάκρυα της Αντζελίνα : ««Είμαστε οικογένεια με τον Πιτ, θα τα ξεπεράσουμε όλα» [video]

Share it:

Για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ και τον «πόλεμο» που ακολούθησε, η Τζολί «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για αυτή την περιπέτεια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, η 41χρονη ηθοποιός είπε: «Ήταν μία πολύ δύσκολη φάση. Είμαστε οικογένεια. Και θα είμαστε για πάντα οικογένεια. Θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο και εύχομαι ότι θα βγούμε ακόμα πιο δυνατή οικογένεια».

Για την καθημερινότητα της και πώς καταφέρνει να κρατά την ισορροπία στην οικογένεια, η διάσημη ηθοποιός απάντησε: «Πολλοί, πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή τη δύσκολη θέση. Όλη μου η οικογένεια, όλοι μας δυσκολευόμαστε. Η προσοχή μου είναι στα παιδιά μου και στόχος μου είναι να βρω την έξοδο από αυτό. Είμαστε και θα είμαστε για πάντα οικογένεια και με αυτόν τον τρόπο τα καταφέρνω. Προσπαθώ να βρω τρόπο να διασφαλίσω ότι αυτή η περιπέτεια θα μας κάνει πιο δυνατούς και θα μας φέρει πιο κοντά».

«Απλώς να βγάλω τη μέρα. Είναι δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες», είπε στη δημοσιογράφο όταν τη ρώτησε τι αγαπά να κάνει ξεκινώντας την ημέρα της.

Share it:

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: