Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΕUROVISION2017 : Όλα έτοιμα για τον ελληνικό τελικό...χωρίς Καπουτζίδη και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα !

Share it:

Τρεις εβδομάδες απέμειναν για τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον, που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου, και οι ιθύνοντες της ΕΡΤ δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα. Η Demy με το Δημήτρη Κοντόπουλο έχουν μπει ήδη στο στούντιο για την ηχογράφηση των τριών αγγλόφωνων κομματιών, με θέμα την αγάπη, με την Ορχήστρα Εγχόρδων από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ να τους συνοδεύουν.

Την ίδια στιγμή, τα στελέχη της κρατικής τηλεόρασης ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα αναδειχθεί το νικητήριο κομμάτι. Όπως έχει αναφερθεί, τη φετινή χρονιά, δεν θα πάρουν την απόφαση μόνο οι Έλληνες εντός συνόρων, αλλά κι εκείνοι που ζουν εκτός. Συγκεκριμένα, θα συσταθεί επιτροπή από εκπροσώπους εννέα ομογενειακών ενώσεων –ανάμεσα στις οποίες θα είναι η Αυστραλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ουκρανία – που θα μεταφέρουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των Ελλήνων που ζουν εκεί και θα ψηφίσουν το αγαπημένο τους τραγούδι.

Στο ίδιο πλαίσιο, η ΕΡΤ σκοπεύει να βάλει στο παιχνίδι της ψηφοφορίας τους ομογενείς και μέσα από το televoting. Γίνονται προσπάθειες να υπάρξει τηλεφωνικός αριθμός μέσα από τον οποίο θα μπορούν να ψηφίζουν οι Έλληνες και από τις ξένες χώρες όπου κατοικούν και θα παρακολουθούν τον «ελληνικό τελικό». Ενδιαφέρον έχει και ότι τα στελέχη αποφάσισαν πως τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν για την ΕΡΤ από το televoting δεν θα κρατηθούν στο «ταμείο», αλλά θα δοθούν σε ιδρύματα. Έτσι, κάθε ψήφος, είτε από Ελλάδα, είτε από εξωτερικό, θα έχει και φιλανθρωπικό αντίκρισμα.Ο Γιώργος Καπουτζίδης εκτός ελληνικού τελικού!

Οι εκπλήξεις, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ! Τον εγχώριο τελικό δεν θα παρουσιάσει τελικά ο Γιώργος Καπουτζίδης, αφού ο ηθοποιός θα βρίσκεται στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Τα ηνία θα αναλάβει η Έλενα Μπουζαλά ενώ στο πλευρό της θα έχει τον Αντώνη Λουδάρο. Κι επειδή τελικός, χωρίς γκεστ εμφάνιση, δεν γίνεται, ο Hovig, ο εκπρόσωπος της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, θα δώσει το παρών.


Share it:

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: