Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ SUPERMARKET!! Πώς Γερμανοί «θησαυρίζουν» "βαφτίζοντας" τα τυριά τους φέτα!

Share it:
Γερμανία,Ολλανδία,Δανία,Αυστραλία,Ταϊλάνδη παραπλανούν το αγοραστικό κοινό χρησιμοποιώντας τις λέξεις ελληνική φέτα και ελληνικό γιαούρτι.....

Συγκεκριμένα, γαλακτοβιομηχανία από την Αυστραλία, που παράγει γιαούρτι, αν και αναφέρει ότι πρόκειται για ελληνικού τύπου (greek style yogurt), προβάλλει με μεγάλα γράμματα την ελληνική (GREEK) καταγωγή του προϊόντος τόσο στην συσκευασία του όσο και στην διαφημιστική του καμπάνια του, παραπλανώντας με αυτό τον τρόπο τους καταναλωτές, αφού στην πραγματικότητα πρόκειται για γιαούρτι Αυστραλίας. 

Μάλιστα στην αγορά της Ταϊλάνδης το συγκεκριμένο γιαούρτι κάνει πάταγο όντας πρώτο σε πωλήσεις και φιγουράροντας στα ράφια των καλύτερων και μεγαλύτερων σούπερ μάρκετ της χώρας. Ξεγελούν λοιπόν τον κόσμο οι Αυστραλοί και πουλούν το αυστραλιανό γιαούρτι δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για Ελληνικό. 

Κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο, καθώς το ελληνικό ή ελληνικού τύπου γιαούρτι έχει γίνει πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια χάρη και στις πολυπληθείς ιατρικές έρευνες που επιβεβαιώνουν τα οφέλη που έχει στην υγεία, αποφέροντας κέρδη πολλών εκατομμυρίων σε όσες εταιρείες το παράγουν.

Επίσης, και η ελληνική φέτα, παρ' όλο που έχει κατοχυρωμένο όνομα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δυστυχώς εταιρίες εξωτερικού συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται την ονομασία αυτή πουλώντας τυρί ως ελληνική φέτα.Ακόμα και σε γνωστή Γερμανική αλυσίδα σουπερμάρκετ του Μιλάνου υπάρχει συσκευασία τυριού με όνομα ελληνική φέτα ενώ παράγεται στην Γερμανία!!!!

Επίσης και γιαούρτι ελληνικό από Γερμανία πωλείται σε γνωστή Γερμανική αλυσίδα σουπερμάρκετ και στην Ελλάδα !!!!!!


Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που τα προϊόντα από την Γερμανική αλυσίδα σουπερμάρκετ Μιλάνου δεν πωλούνται στην Γερμανική αλυσίδα σουπερμάρκετ Ελλάδας !!! Για ευνόητους λόγους...
Τι κάνουν τα εμπορικά τμήματα των πρεσβειών μας στις χώρες αυτές?
Έχουν κάνει κάποιες ενέργειες να αποκαλυφθεί η απάτη αυτή?
Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

0 comments: