Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Γιατί ο Τσίπρας αποκάλυψε τη συνάντηση με Rothchild και L’ Oreal

Share it:
Κινήσεις και συναντήσεις που ενδεχομένως να αποκαλύπτουν ευρύτερη κυβερνητική στρατηγική για επανακαμψη στις αγορές και νέο success story, στο οποίο συμμετάσχει ενεργά ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Από την άλλη πλευρά η επιλογή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να θέσει το θέμα του ταξιδιού στο Παρίσι, αποδεικνύεται επικοινωνιακό βατερλώ και ενδεχομένως και πολιτική «μπανανόφλουδα», η οποία δεν αποκλείεται να προκαλέσει εσωτερικούς τριγμούς.
Σύμφωνα με «κυβερνητικές πηγές», ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο της L’ Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα, με εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες.

Οι κυβερνητικές διαρροές δείχνουν τη διάθεση της κυβέρμνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού να ξεκινήσει να απαντά και αποδείξει ότι κυβερνητικό έργο παράγεται. Παράλληλα η αποκάλυψη των ονομάτων L’Oreal και Rothschild αποτελούν μήνυμα προς την εγχώρια επιχειρηματική κοινότητα και στο πολιτικό προσωπικό για τις στηρίξεις που έχει πλέον εξασφαλίσει ο Αλέξης Τσίπρας καθώς και πρόγευση για τα επόμενα βήματα.
ΤΗν ίδια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει ότι η αναφορά και μόνο στο όνομα Rothschild προκαλεί αντιδράσεις στην αριστερά ακόμα και σενάρια συνομωσίας και συνεπώς η ανακοίνωση του αποτελεί κίνηση υψηλής σημασίας.
Σε επικοινωνιακό επίπεδο η αλλαγή του πεδίου ενδιαφέροντος από την αξιολόγηση στις συναντήσεις με L’Oreal και Rothschild μπορεί να αποδειχθεί θετική για την κυβέρνηση.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: