Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Mega: Δελτίο ειδήσεων τη Δευτέρα με τη Λίνα Δρούγκα!

Share it:
Συνάντηση σήμερα για τους δημοσιογράφους του Mega στα... παλιά τους λημέρια, δηλαδή στον 6ο όροφο του Μεγάλου Καναλιού, στα γραφεία της Λεωφόρου Μεσογείων. Εκεί αναμένεται να αποφασιστεί το ξεκίνημα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του Mega τάσσεται υπέρ της επανέναρξης του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων.
Θα είναι ένα δελτίο με την ειδησεογραφία της ημέρας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα είναι καταγγελτικό εναντίον της Digea, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που δείχνουν να φέρουν το "μαύρο".
Το δελτίο θα εκφωνήσει η Λίνα Δρούγκα, ενώ ο διευθυντής ειδήσεων Μανώλης Καψής έκανε σχετική ανακοίνωση χθες, από τη σελίδα του στο Facebook, και στη συνέχεια επικοινώνησε με το προσωπικό. Οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές.
Σύμφωνα με πηγές από την δημοσιογραφική ομάδα του Mega, ο κ. Καψής θεωρεί ότι με αυτή την κίνηση θα βοηθηθεί το κανάλι μπροστά στο ενδεχόμενο του μαύρου που προέκυψε από την Digea, η οποία αποφάσισε να κατεβάσει τα ρολά του "μεγάλου καναλιού" την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ.
Οι εργαζόμενοι του Mega, ωστόσο, αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, αφού οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και τεχνικοί βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας αλλά επιπλέον υπάρχουν και αντικειμενικές τεχνικές δυσκολίες οι οποίες έχουν προκύψει λόγω της πολύμηνης αδράνειας της ενημέρωσης. Είναι όμως αποφασισμένοι να το προσπαθήσουν...
Share it:

MEDIA TV

Post A Comment:

0 comments: