Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

KEA: Σούπερ ευκαιρία για τις φιλοξενούμενες οικογένειες !

Share it:

Νέες επιλογές ως προς τις διαθέσιμες σχέσεις των μελών του νοικοκυριού με το νοικοκυριό, προστέθηκαν στην πλατφόρμα της αίτησης για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Αυτό αναφέρει η ομάδα υποστήριξης του ΚΕΑ.

Παράλληλα, όπως τονίζεται, «έχει γίνει προσπάθεια, οι οικογένειες φιλοξενούμενων να αντλούνται αυτόματα από το σύστημα ώστε να λυθεί το φαινόμενο που έχει εμφανιστεί με ολόκληρες οικογένειες που φιλοξενούνται.

 Για να γίνει αυτό πρέπει να ακυρωθούν  τυχόν αιτήσεις που είναι σε εκκρεμότητα και να γίνουν εκ νέου ώστε να «τραβηχτούν» τα στοιχεία των μελών των φιλοξενούμενων οικογενειών», προσθέτει η ομάδα.

Ανάκτηση μελών φιλοξενούμενης οικογένειας

Σας ενημερώνουμε ότι στις διαθέσιμες σχέσεις των μελών του νοικοκυριού με το νοικοκυριό προστέθηκαν οι επιλογές:

Συνιδιοκτησία,

Συνενοικίαση


Οι επιλογές αυτές καθώς και οι:

Σύζυγος,

Τέκνο (έως 25 ετών)

Εξαιρούνται από τον έλεγχο του φιλοξενούμενου και μπορούν να προστεθούν ως μέλη του νοικοκυριού από χρήστες Δήμων με κατάλληλα έγγραφα.

Μέλη φιλοξενούμενων οικογενειών

Επίσης έχει γίνει προσπάθεια, οι οικογένειες φιλοξενούμενων να αντλούνται αυτόματα από το σύστημα ώστε να λυθεί το φαινόμενο που έχει εμφανιστεί με ολόκληρες οικογένειες που φιλοξενούνται.

Για να γίνει αυτό πρέπει να ακυρωθούν  τυχόν αιτήσεις που είναι σε εκκρεμότητα και να γίνουν εκ νέου ώστε να «τραβηχτούν» τα στοιχεία των μελών των φιλοξενούμενων οικογενειών. Δεν γίνεται με κάποιο τρόπο «αυτόματα» για αιτήσεις που είναι αποθηκευμένες.

Σας εφιστούμε την προσοχή να δηλώνετε,  αν όντως όλα τα πρόσωπα που θα εμφανίζονται  ότι ζουν υπό την ίδια στέγη  μαζί σας.

 Τέλος η αίτηση του ΚΕΑ είναι υπεύθυνη δήλωση και θα έχετε νομικές συνέπειες για ψευδή στοιχεία.

Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

0 comments: