Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

H ανατριχιαστική φωτογραφία του Κιμ Γιονγκ Ναμ που ψυχορραγεί στο αεροδρόμιο[foto]

Share it:

Ανατριχίλα προκαλεί η φωτογραφία του ετεροθαλή αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν να πεθαίνει στο αεροδρόμιο, όσο το δηλητήριο τον σκοτώνει στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ.

Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ σε άθλια κατάσταση λέει στους διασώστες ότι κάποιος τον έχει ψεκάσει, ενώ λίγα λεπτά αργότερα καταλήγει, πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Όλες οι υποψίες για τη δολοφονία του βαραίνουν την Πιονγκγιάνγκ, και την παράνοια του Βορειοκορεάτη ηγέτη, όπως υποστηρίζουν οι πράκτορες του Νότου.


Σύμφωνα με σενάρια, ο Ναμ δολοφονήθηκε με εντολή του Κιμ Γιονγκ Ουν που δεν ξεπέρασε ποτέ τον φόβο μήπως χάσει την εξουσία, ενώ άλλοι αποδίδουν το έγκλημα στον εθισμό του με τον τζόγο που του προκάλεσε τεράστια χρέη.Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, δύο γυναίκες και δύο άντρες, ενώ οι Αρχές αναζητούν άλλους τρεις άνδρες, που πιστεύεται ότι είναι Βορειοκορεάτες πράκτορες.

Οι ύποπτοι, βρίσκονταν σε πολύ μικρή απόσταση από τον Ναμ στο αεροδρόμιο, και η αστυνομία της Μαλαισίας έδωσε τις φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα για να βοηθηθούν οι έρευνες.


Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Post A Comment:

0 comments: