Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Μην το δένετε κόμπο για τον Gucci, εδώ έκαναν το «όχι» «ναι»: Οι χρήστες του διαδικτύου «κάνουν πάρτι» για την Ακρόπολη! [foto]

Share it:
To αίτημα του διάσημου οίκου Gucci να κάνει το fashion show του στην Ακρόπολη, είναι το πιο καυτό θέμα των ημερών.

Ο ιταλικός οίκος ζήτησε να κάνει επίδειξη μόδας το καλοκαίρι στη χώρα μας, έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ, το ΚΑΣ όμως με ένα «ηχηρό» όχι απέρριψε την πρόταση του.

Οι απόψεις διίστανται, με πολλούς να ανατρέχουν σε παλαιότερη επίδειξη στο μνημείο και άλλους να υποστηρίζουν πως το χρηματικό ποσό θα μπορούσε να δοθεί για την αναστήλωση μνημείων ή πως η Ελλάδα θα διαφημιζόταν μέσα από αυτό το event που θα διοργάνωνε ένας πασίγνωστος οίκος.

Όπως γίνεται όμως κάθε φορά που ένα σοβαρό θέμα «ταλαιπωρεί» τους Έλληνες, έτσι και τώρα, οι χρήστες του διαδικτύου που αντιμετωπίζουν τα πράγματα με χιούμορ, έδωσαν ρέστα!

Πολλοί παρέπεμψαν στην γνωστή διαδήλωση του ΠΑΜΕ στην Ακρόπολη και τα πανό σημειώνοντας σκωπτικά «Εμείς την Ακρόπολη δεν τη δίνουμε σ’ όποιον κι όποιον».

Η Πάολα, ο Γλέζος, το «όχι» του πρωθυπουργού που έγινε «ναι» αλλά και πολλά άλλα, χρησιμοποιήθηκαν από τους χρήστες του Twitter και πραγματικά γελάσαμε πολύ!


                                              Για να δούμε τι θα δούμε
Ντροπή Gucci που θέλεις να κάνεις πασαρέλα στην Ακρόπολη. Δεν ξέρεις ότι τα αποκλειστικά δικαιώματα πασαρέλας στην Ακρόπολη το έχει το ΚΚΕ;

Στη τελική ας τα βρούμε κάπου στη μέση με τον οίκο Gucci. Να ανεβάσουμε Μαζωνάκη στον Παρθενώνα με τα γουναρικά του να πει το Gucci φόρεμα.

Καλά κάνανε και δεν δώσανε την Ακρόπολη στον οίκο Gucci. Εμείς είμαστε με τον οίκο Fitch μήπως κάνει και καμιά καλή αξιολόγηση.

Να δώσουμε την Ακρόπολη στον οίκο Gucci, για να γίνει γνωστή λέει. Σαν να έχεις Ferrari και να κολλάς στο παρμπρίζ αυτοκόλλητο «Ρεκτιφιέ ο Γιάννης».

Ελλάδα: η χώρα στην οποία ο Ρουβάς πάει Ηρώδειο, αλλά η Gucci δεν πάει Ακρόπολη.

Έπρεπε να δώσουμε την Ακρόπολη στον Gucci για να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο.

Έκτακτη είδηση: Η Gucci μετά την απόρριψη της πρότασης της για την Ακρόπολη επανέρχεται με βελτιωμένη πρόταση για τα αρχαία του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Ο Gucci έδινε 2 εκατομμύρια ευρώ για μια ολιγόλεπτη επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη! Αρνήθηκαν! Αν όμως ήθελε να παρουσιάσει «θεατρικό δρώμενο» με παλλόμενα πέη; Όχι μόνο θα δέχονταν, αλλά θα τον πλήρωναν κιόλας… Συμπέρασμα: οι άνθρωποι είναι μόνο για τα (παλλόμενα) πέη…

Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος να δοθεί η Ακρόπολη για επίδειξη μόδας. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ο οίκος Gucci δεν λάδωσε σωστά άτομα.

Δεν ξέρω τι τους πείραξε περισσότερο τους φιλελέδες. Που δεν θα δουν Gucci στην Ακρόπολη ή που έχουν δει το ΠΑΜΕ στο ίδιο μέρος; ή μήπως και τα δύο;

Αναμένουμε διαδήλωση στήριξης προς τη Gucci από το Μαζωνάκη, την κοπελιά από τα ΒΠ που τρέλανε το Μαζωνάκη, και το ίδιο το Gucci φόρεμα σε αποκλειστική εμφάνιση. ΒΛΑΧΟΙ.

Σιγά μην αφήναμε την Gucci στην Ακρόπολη!!! Και πού θα μαζεύονται οι οπαδοί του Σώρρα; Θα τους ξεσπιτώσουμε;

Και η Gucci Μαρία έχουν πάει στην Ακρόπολη!

Προσφέρω στους καλεσμένους μου πάντα σοκολατάκια Τζοκόντα, μήπως γνωρίσουν τη Μόνα Λίζα οι άσχετοι. Την ίδια ανιδιοτέλεια δείχνει και η Gucci που θέλει να διαφημίσει την Ακρόπολη

Παραπονιόμαστε που το ΚΑΣ δεν έδωσε την Ακρόπολη στη Gucci. Πόσοι ξέρετε ότι τα σαΐνια που μας κυβερνάνε, πριν καμιά εικοσαριά χρόνια είχαν αρνηθεί να δώσουν άδεια στη Disneyland που ήθελε να έρθει στην Ελλάδα;
 Gucci_24
Gucci_28 Gucci_26 Gucci_23
Gucci_27
Gucci_19 Gucci_18 Gucci_16 Gucci_12 Gucci_11
Gucci_22
Gucci_10 Gucci_06 Gucci_05 Gucci_04 Gucci_03 Gucci_02
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: