Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Ίδρωσε το αυτάκι τους Κοτζιά- Οι Τουρκαλάδες βγάζουν το «Τσεσμέ» στο Αιγαίο ! [foto]

Share it:

Μετά τις απειλές που εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στην Τουρκία, οι «γείτονες» απαντούν με πολύ σκληρό τρόπο ανεβάζοντας στα ύψη τη θερμοκρασία στις σχέσεις των δύο χωρών.

Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζίάς
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Άγκυρας, το σκάφος «Τσεσμέ» βγαίνει στο Αιγαίο.

Σήμερα το μεσημέρι, οι Αρχές της χώρας εξέδωσαν Navtex (244/17), σύμφωνα με την οποία το σκάφος TCG CESME (Τσεσμέ), θα πραγματοποιήσει υδρογραφικές και ωκεανογραφικές έρευνες μεταξύ Άθω, Θάσου, Λήμνου και Σαμοθράκης.
από τις 22 Φεβρουάριου.Την ίδια ώρα το CnnTurk αναφέρεται σε νέα ένταση στα ύδατα που σημειώθηκε το πρωί, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες.

«Το ελληνικό σκάφος «ΑZ 913″, κατευθύνθηκε στις 9 το πρωί από την Καλόλιμνο, στα Ίμια και μετά παραβίασε τα τουρκικά χωρικά ύδατα», γράφει το δημοσίευμα, ενώ σκάφος του τουρκικού λιμενικού που περιπολούσε στην περιοχή, έφτασε σε απόσταση αναπνοής από το ελληνικό.


Σύμφωνα με το CnnTurk, το ελληνικό σκάφος έπαθε βλάβη και η ένταση κράτησε 75 λεπτά, μέχρι να φτάσει μηχανικός από την Κω και να το επισκευάσει.


Τα τούρκικα μέσα έκαναν λόγο σε δύο ακόμη σοβαρά περιστατικά τα οποία διαψεύδονται από την ελληνική πλευρά, όμως η συμπεριφορά της Τουρκίας προκαλεί τεράστια ανησυχία
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: