Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Αυξημένη η κυκλοφορία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας [foto]

Share it:

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι από αυτά που περιμένουν άπαντες για να φύγουν εκτός Αθήνας και να γιορτάσουν κάπου αλλού τις Απόκριες και να πετάξουν χαρταετό.

Γι’ αυτό και η κυκλοφορία θα είναι αυξημένη το τριήμερο στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός, που τη διαχειρίζεται.

Μάλιστα, το μεγαλύτερο… κύμα έφυγε από το μεσημέρι της Παρασκευής (24/2) μέχρι και το πρωί του Σαββάτου (25/2), ενώ η επιστροφή θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (27/2). Μάλιστα, θα απαγορευτεί και η κυκλοφορία στα φορτηγά, τόσο στη Νέα, όσο και στην Παλαιά Εθνική Οδό, ώστε να κινηθούν με καλύτερους ρυθμούς οι… εξοδούχοι.Αυτό ξεκίνησε από τις 16:00 έως τις 21:00 την Παρασκευή, από τις 8:00 έως τις 13:00 το Σάββατο και από τις 15:00 έως τις 21:00 την Καθαρά Δευτέρα.

 Από εκεί και πέρα, έχουν βελτιωθεί και και βελτιώνονται σε καθημερινή βάση οι συνθήκες κυκλοφορίας στην εν λόγω Εθνική Οδό, καθώς ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής και παραδίδονται τα τμήματα, ωστόσο και πάλι συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή.

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: