Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Όλα για μια Ferrari γίνονται και 12.000.000€ ! [fotos]

Share it:

Αυτή η Ferrari FXX είναι η μοναδική που, κατόπιν απαίτησης του ιδιοκτήτη της, τροποποιήθηκε από την ίδια την ιταλική εταιρεία για να μπορεί να κυκλοφορεί κανονικά στο δρόμο.

Είναι μεταχειρισμένη και παρόλα αυτά πωλείται 5 φορές στην τιμή μιας LaFerrari


Απέκτησε φώτα και φλας σύμφωνα με τις προδιαγραφές, εξάτμιση πιο χαμηλού θορύβου, ένα σύστημα αυξομείωσης της απόστασης από το έδαφος και πιο μαλακές ρυθμίσεις στην ανάρτηση, μαζί με ελαστικά για χρήση δρόμου.Μάλιστα, δεν άλλαξε καθόλου είναι το εσωτερικό, στο οποίο διατηρήθηκαν όλα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά , όπως τα μπάκετ καθίσματα με τις ζώνες έξι σημείων, πυροσβέσεις και κεντρικοί διακόπτες ρεύματος.Το αυτοκίνητο έχει στο κοντέρ του μόλις 2.100 χιλιόμετρα και κατασκευάστηκε το 2008.

Οι FXX ήταν πανάκριβες από την κατασκευή τους ακόμα, καθώς ο V12 κινητήρας των 6,3 λίτρων της πάλαι ποτέ Enzo στην οποία βασίζεται αυτή η επικεντρωμένη σε χρήση πίστας έκδοση, αποδίδει 850 ίππους. Και χάρη στο πολύ χαμηλό βάρος, εξασφαλίζει επιδόσεις που κάνουν ακόμα και τα τελευταίας κοπής hypercar να κοκκινίζουν.Δηλαδή τελική που αγγίζει τα 400 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα. Αν σε αυτά προσθέσετε και τη μοναδικότητα, τότε τα 12.000.000€ είναι… ευκαιρία.


Share it:

AUTO MOTO

Post A Comment:

0 comments: