Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Κάντο όπως η Conchita: Η μόδα φέτος θέλει… μπόλικη τρίχα!

Share it:
Όλο και περισσότερες διασημότητες ακολουθούν τη νέα τάση στο αιδοίο, και φαίνεται πως σιγά- σιγά θα αρχίσει να εξαπλώνεται, χωρίς να είναι σίγουρο πώς θα το δεχτεί ο αντρικός πληθυσμός.

Σύμφωνα όμως με το αμερικάνικο περιοδικό lifestyle «Tatler» και την γερμανική εφημερίδα «Bild» που αναλύει αυτή τη νέα «τρέλα», πρόκειται για κανόνα που ήρθε και θα τηρηθεί από μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού.


Σταρ του Χόλιγουντ όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Μάιλι Σάιρους και η Κάμερον Ντίαζ έχουν παραδεχτεί δημοσίως ότι δεν χρησιμοποιηθούν ξυράφι, γεγονός που θα κάνει τις πιστές ακόλουθες να αντιγράψουν την τάση.

Τι λένε όμως οι ειδικοί γι’ αυτό;Οι τρίχες υπάρχουν για να προστατεύουν το αιδοίο από τα μικρόβια, αλλά πρέπει να τηρούνται αυστηρά και οι κανόνες υγιεινής.

Εκτός αυτού, συγκρατούν τις φερομόνες , ορμόνες που εκλύει το γυναικείο σώμα όταν είναι σε σεξουαλική διέγερση ώστε να προσελκύει η γυναίκα τους άντρες με σκοπό την σεξουαλική επαφή.Πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι γυναίκες, είναι πως οι τρίχες σε αυτή την περιοχή, δεν ζουν πάνω από είκοσι μέρες, γι’ αυτό άλλωστε μεγαλώνουν με τόσο γρήγορο ρυθμό.

Αφού λοιπόν οι ειδικοί το υπογράφουν, και οι διάσημες το έφεραν στη μόδα, μήπως ήρθε η ώρα να πάνε τα ξυραφάκια στα σκουπίδια;
Share it:

ΥΓΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ

Post A Comment:

0 comments: