Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Λάδι στη φωτιά από τον Καμμένο: «Ας πατήσει ο Τσαβούσογλου το πόδι του στα Ίμια, να δούμε πώς θα φύγει από κει !»

Share it:

Με πολύ σκληρό ύφος απάντησε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, στις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών.

«Δεν υπάρχει θέμα να πατήσει ελληνικό νησί ο Τσαβούσογλου. Αν θέλουν ας δουν. Να δω πώς θα φύγουν από εκεί αν πατήσουν το πόδι τους», είπε ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ.«Οποιαδήποτε πρόκληση απαντάται», συμπλήρωσε.

«Κάθε αεροπλάνο που παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο, κάθε πλοίο που παραβιάζει τα εθνικά χωρικά ύδατα αντιμετωπίζονται. Δεν πρέπει να ανησυχεί ο ελληνικός λαός. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση».

«Αυτές οι προσπάθειες να καλέσουν κοντά τους εθνικιστές με κορυφαία την κίνηση του Τούρκου πρωθυπουργού να κάνει το σήμα των γκρίζων λύκων μέσα στη Βουλή είναι κινήσεις πανικού που δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή», είπε ο κ. Καμμένος για τις τουρκικές προκλήσεις που συνεχίζονται.Μάλιστα έστειλε και το μήνυμα του στον υπουργό Εξωτερικών, επισημαίνοντας τους ρόλους στον πολιτικό χώρο της Ελλάδας και πετώντας βέλη σε προηγούμενες κυβερνήσεις.

«Να του θυμίσουμε ότι πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης αλλά ο Τσίπρας και ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς και όχι ο Πάγκαλος και υπ. Άμυνας εγώ».

«Η Ελλάδα δεν απαντά σε προκλήσεις λεκτικές αλλά δεν θα κάνει πίσω σε κυριαρχικά δικαιώματα. Τα στημένα επεισόδια των Τούρκων προκαλούν θυμηδία» είπε κλείνοντας ο υπουργός Άμυνας.

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: