Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΚΑΥΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ... (ΦΩΤΟΣ)

Share it:
Έκπληκτη έμεινε η Μαρία Τρόσκοβα (Maria Troskova) όταν πληροφορήθηκε πως επιλέχθηκε από το πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο (Robert Fico) να δουλέψει μαζί του.
Η 28χρονη καλλονή, έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων, αλλά η προηγούμενη της δουλειά δεν έχει καμία σχέση με τον τομέα που κλήθηκε να υπηρετήσει τώρα, αφού βούιξε όλο το διαδίκτυο για τις πολύ όμορφες topless φωτογραφήσεις της.
Μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό Miss Universe 2007, έγινε γνωστή ως μοντέλο ανδρικών περιοδικών και εσωρούχων. Οι φωτογραφίσεις της με σέξι διάθεση και ελάχιστα ρούχα αποτελούν ωστόσο παρελθόν από τότε που το νεαρό μοντέλο αποφάσισε να επικεντρωθεί στην καριέρα της και την νέα της δουλειά.
Σαν μοντέλο πόζαρε topless για αντρικά περιοδικά, κέρδισε όμως άξια μία θέση στο πλευρό του πολιτικού ηγέτη, και θα εργαστεί ως βοηθός του Πρωθυπουργού!
Έτσι, η 28χρονη Maria Troskova, από τις αρχές του Μαρτίου, είναι μια από τις πιο κοντινές και άμεση συνεργάτιδα του Σλοβάκου ηγέτη, Robert Fico! Η νεαρή έχει τελειώσει σχολήManagement. Για δύο χρόνια όμως πόζαρε αισθησιακά στο ανδρικό περιοδικό Brejkαφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με τα κάλλη της.
Ωστόσο πλέον έκανε στροφή στην καριέρα της, με την συμφοιτήτριά της Aneta Pitrova, να υποστηρίζει για την ίδια:
«Ήταν πολύ συνεπής φοιτήτρια, αλλά και δημοφιλής στα αγόρια. Ποτέ δεν τσιλημπούρδιζε όμως, καθώς ενδιαφερόταν να έχει καλούς βαθμούς. Με το modelling ασχολήθηκε για επιπλέον χρήματα».
Τέλος, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης αρνήθηκε να σχολιάσει για το παρελθόν της Troskova επιβεβαιώνοντας όμως πως έχει ξεκινήσει να εργάζεται στο πλευρό του Πρωθυπουργού της χώρας.
Απολαύστε Ανεπιφύλακτα !!!Share it:

LIFE STYLE S(E)X

Post A Comment:

0 comments: