Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Η απόγνωση της Βίκυς Σταμάτη: « Θέλουν να πεθάνει ο Άκης...κινδυνεύω !»

Share it:

Για την τραγική κατάσταση του Άκη Τσοχατζόπουλου και την διάθεση κάποιων για εκδίκηση, μίλησε η Βίκυ Σταμάτη σε συνέντευξη της, τονίζοντας ωστόσο πως μόνο εκείνη και το παιδί της ενδιαφέρονται πλέον για την υγεία του πρώην υπουργού.

Η σύζυγος του κρατούμενου, αναφέρθηκε στους γιατρούς του αττικού νοσοκομείου που «έδιωξαν» τον Άκη Τσοχατζόπουλο ενώ οι πληγές στο κορμί του ήταν ακόμη ανοιχτές.

«Η κατάσταση του Άκη είναι σε απόλυτο κίνδυνο, ακροβατεί και παλεύει. Ζει σε ένα κολαστήριο… είναι χειρότερο από κόλαση. Ο Άκης αρνείται να παραδώσει τα όπλα. Εγώ και ο γιος μας είμαστε το μοναδικό κομμάτι που τον νοιαζόμαστε», είπε η σύζυγος του στον Alpha 9,89.

«Στον Κορυδαλλό βρίσκεται για ώρες σε ένα ιατρείο με ανοιχτά τραύματα όπου του παρέχονται κατοχικά μέσα για την περίθαλψή του»«Μας εκδικούνται, είναι το μόνο βέβαιο. Ακόμα και οι τοίχοι το γνωρίζουν πως υπάρχει εκλεκτική συγγένεια συμφερόντων με στόχο την διάλυση της οικογένειάς μου και την απομάκρυνση του Άκη Τσοχατζόπουλου από την ίδια τη ζωή. Νομίζω ότι έχω γίνει σαφής» τόνισε.

Μάλιστα θυμήθηκε και τη συμβουλή του συζύγου της: «Ο Άκης μου είχε πει και τώρα τον δικαιολογώ, «μην ρωτάς τίποτα και μην ασχολείσαι μαζί τους είναι επικίνδυνοι». Μου εξομολογήθηκε: «έχω μόνο εσένα»».

«Όσο πιέζομαι να πάρω την απόφαση να μιλήσω αισθάνομαι ότι κινδυνεύω», δήλωσε.
Η Βίκυ Σταμάτη, μίλησε και για την προσωπικότητα του πρώην υπουργού, υποστηρίζοντας πως δεν έχουν αποδειχθεί όσα του καταλογίζουν: «Εγώ δεν θα τον ντύσω με λόγια φορεμένα. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. είναι σπουδαία προσωπικότητα και θα το δείξει η ιστορία και η ζωή. Ο Άκης δεν είναι το τέρας και το ζώο που κρύβουν οι άλλοι μέσα τους. Ο Άκης πέτυχε μια σπουδαία νίκη: ότι βρίσκεται στο Εφετείο. Η απόφαση δεν είχε κανένα αποδεικτικό αλλά στηρίχθηκε μόνο σε ψευδομάρτυρες».

Κλείνοντας, ευχαρίστησε τη δικαιοσύνη που της έδωσε τη δυνατότητα να βρίσκεται κοντά στο παιδί της.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στην δικαιοσύνη που είναι τυλιγμένο από φως, ένα τεράστιο ευχαριστώ και το λέω με ώριμη σκέψη στους ανθρώπους της δικαιοσύνης, που με έστειλαν από το σκοτάδι στο παιδί μου και μπορώ να κοιμάμαι και να ξυπνάω μαζί του, να ζω δίπλα του».
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: