Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

«Μαϊμού» εφοριακοί αποσπούσαν χρήματα και χρυσαφικά από ηλικιωμένες !

Share it:

Ζευγάρι εξαπάτησε δέκα γυναίκες, παριστάνοντας τους εφοριακούς ή τους λογιστές, ή τους φίλους οικείων προσώπων και αποσπούσαν χρήματα από ηλικιωμένους.

Το ζευγάρι των απατεώνων διέθετε 25 δοχεία λαδιού άγνωστης προέλευσης

Όταν δεν πουλούσαν λάδι αμφίβολης ποιότητας και άγνωστης προέλευσης, εξαπατούσαν ηλικιωμένους υπό διάφορες ιδιότητες και αποσπούσαν μετρητά και κοσμήματα σημαντικής αξίας.

Ο λόγος για ένα ζευγάρι ηλικίας 46 και 45 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή της Ελασσόνα Λάρισας να μεταφέρουν σε φορτηγάκι και να διαθέτουν για πώληση είκοσι πέντε πλαστικά δοχεία με λάδι, όπως αναφέρθηκε άγνωστης προέλευσης.

Κατά την εξέτασή τους στο αστυνομικό Τμήμα, προέκυψε ότι επρόκειτο για το ζευγάρι το οποίο από τον Μάιο του 2016 έως τον Φεβρουάριο εφέτος, εξαπατούσε ηλικιωμένους.

Άλλες φορές εμφανίζονταν ως λογιστές, άλλες ως εφοριακοί, άλλοτε ως φίλοι οικείων τους προσώπων κι άλλοτε ως μικροπωλητές.

Με διάφορα προσχήματα κατάφεραν να πείσουν για τις ιδιότητες που επικαλούνταν και να αποσπούν χρήματα.

Συγκεκριμένα, κατάφεραν να αποσπάσουν από δέκα ηλικιωμένες γυναίκες 6.960 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 10.500 ευρώ.

Τώρα οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή του ζευγαριού και σε άλλα παρόμοια αδικήματα που διαπράχθηκαν όχι μόνο στη Λάρισα αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Post A Comment:

0 comments: