Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Οι «Πυρήνες Λυσσασμένων Λαθρεπιβατών» πίσω από τις επιθέσεις στα λεωφορεία

Share it:

Η οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Πυρήνες Λυσσασμένων Λαθρεπιβατών» ανέλαβε  την ευθύνη για τις καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων και καμερών στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ. 

Με κείμενο που γνωστοποίησαν δηλώνουν ότι συνειδητά δεν ακυρώνουν εισιτήριο, ενώ καλούν και τους υπόλοιπους επιβάτες να πράξουν το ίδιο.

Στο εν λόγω κείμενο αναφέρουν μεταξύ άλλων :

«Είναι προσωποπαγές μας καθήκον να μπούμε έμπρακτα εμπόδιο στην επιτήρηση της ζωής μας, την χαρτογράφηση των κινήσεων μας. Είναι παραβατικό μας χρέος προς τους εαυτούς μας να αρνούμαστε να πληρώσουμε στα ΜΜΜ τους κομιστές της ροής ενός κόσμου που εχθρευόμαστε και που όμως μας περιέχει.

Λαθρεπιβάτες από ανάγκη και συνείδηση να ζημιώσουμε τον ΟΑΣΑ, αλλά και τα συμφέροντα της σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που έχουν αναλάβει την εφαρμογή της νέας κατάστασης στα ΜΜΜ (ηλεκτρονικά εισιτήρια,, μπάρες, έξτρα κάμερες και ελεγκτές).

Ιδιαίτερα μας χαροποιεί η βαρύνουσα σημασία με την οποία αντιμετωπίζουν το ζήτημα των μετακινήσεων οι ριζοσπαστικοί κύκλοι και οι πολύμορφες κινήσεις αντιπληροφόρησης και άμεσες δράσεις. Η κίνηση μας, μια απ’ τις πολλές, ας εκληφθεί ως επιθετική συμβολή στο κύμα σαμποταρίσματος των νέων σχεδίων για τα ΜΜΜ. Για την συνέχιση των εχθροπραξιών… Μονάχοι είμαστε ξεχωριστοί, μαζί είμαστε δυνατοί…»
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: