Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Στο πυρ το εξώτερον και από τον Ρέγκλινγκ : «Οι άλλες χώρες βγήκαν από τα μνημόνια...μόνο η Ελλάδα έχει τόσα μεγάλα προβλήματα !»

Share it:

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ, μιλώντας σε συνέδριο από το Μόναχο, σημείωσε ότι οι πολιτικές διάσωσης της Ευρωζώνης λειτουργούν, τονίζοντας ότι 4 εκ των 5 χωρών βγήκαν επιτυχημένα από τα προγράμματα. Εξ αυτών τόνισε πως η Ισπανία και η Ιρλανδία είναι σήμερα οι «Πρωταθλητές της οικονομικής ανάπτυξης της Ευρώπης».

                                                            Στάζει φαρμάκι...«Η Ελλάδα είναι ειδική περίπτωση. Πουθενά η κλίμακα των προβλημάτων δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο στην Ελλάδα όπου και η διοίκηση της είναι αδύναμη.

Όμως και η Ελλάδα μπορεί να περάσει το σημείο καμπής και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών, εφόσον υλοποιήσει τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις με αποφασιστικότητα» πρόσθεσε.


Τέλος, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) ξεκαθάρισε πως η Ευρώπη δεν είναι σε κρίση και πως αυτή «είναι πολύ πίσω μας». «Είναι σημαντικό να το πω αυτό δημοσίως, γιατί πολλοί άνθρωποι μπορεί να εξακολουθούν να έχουν τις αμφιβολίες τους σχετικά με το πώς χειριστήκαμε την κρίση. Η περίοδος αυτή δικαιολογημένα κατέστρεψε την εμπιστοσύνη τους προς τις τράπεζες και στους πολιτικούς», ανέφερε ο κ. Ρέγκλινγκ  .
Share it:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Post A Comment:

0 comments: