Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Αίμα και καυτές σφαίρες στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν τον γνωστό δικηγόρο Άδωνι Κουλιούφα !

Share it:

Σοκ επικρατεί στη Θεσσαλονίκη μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο γνωστός δικηγόρος Άδωνις Κουλιούφας από πελάτη του, λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι.

Ο 76χρονος δράστης, που έχασε στην υπόθεση που είχε αναλάβει το θύμα, εισέβαλε στο γραφείο του δικηγόρου που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 32 και τον πυροβόλησε, ενώ αμέσως παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Σωτήρη Ραμνιοδόπουλο που διατηρεί γραφείο δίπλα από του κ. Κουλιούφα, ο δράστης ακουγόταν να απειλεί μέρες τώρα τον δικηγόρο του, εξαιτίας της χαμένης υπόθεσης.

Ο 76χρονος, όπως υποστηρίζει η συνεργάτης του θύματος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.


Λίγο μετά την επίθεση ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου, σε δικηγορικό γραφείο στην Βασιλέως Ηρακλείου 32, παραδόθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος δράστης περίπου 70 ετών ήταν παλιός πελάτης του δικηγόρου. Γείτονες τονίζουν πως άκουσαν τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς.

Ο γνωστός δικηγόρος συμμετέχει στο κίνημα ενάντια στους πλειστειριασμούς.

Τα αίτια της επίθεσης παραμένουν άγνωστα.

Ο Άδωνις Κουλιούφας, που πρόσφατα εκπροσωπούσε τον σύζυγο της Ανθής Λινιάρδου που κατηγορείται για την δολοφονία της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για τις πρώτες βοήθειες.


Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Post A Comment:

0 comments: