Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Σπείρα ανηλίκων που λήστευε οδηγούς έπεσε στην φάκα της Αστυνομίας !

Share it:

Σπείρα επτά ανήλικων παιδιών που χρησιμοποιούνταν από συμμορία τσιγγάνων κακοποιών, υπό την καθοδήγηση μιας 37χρονης έκαναν επιθέσεις σε οδηγούς οχημάτων στην γέφυρα του Πυρίου στην Θήβα.

Η δράση τη συμμορίας χρονολογείται από τον περασμένο Δεκέμβρη πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα σε αυτοκίνητα ή βάζοντας εμπόδια στο οδόστρωμα. Με αυτή την μέθοδο ακινητοποιούσαν τα οχήματα και στην συνέχεια λήστευαν του οδηγούς. Με αυτή την μέθοδο είχαν διαπράξει μέχρι σήμερα 15 κλοπές και τέσσερις απόπειρες με την λεία να ξεπερνά σε μετρητά και αντικείμενα αξίας το ποσό των 10.000 ευρώ. Ενώ προκάλεσαν και εκτεταμένες φθορές σε 16 οχήματα.

Η εξάρθρωση της σπείρας διενεργήθηκε από την Ασφάλεια Θηβών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Βοιωτίας,της Φθιώτιδας και της Φωκίδας. Ενώ συνελήφθησαν η 37χρονη αρχηγός, τέσσερις άνδρες 25, 23, 20 και 23 χρόνων, όπως και τέσσερις ανήλικοι από 12 έως και 17 ετών. Επίσης ταυτοποιήθηκαν άλλα οκτώ μέλη της σπείρας από 11 έως 34 ετών ταυτοποιήθηκαν αλλά δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

Μετά τις έρευνες της αστυνομία στα σπίτια των συλληφθέντων κατασχέθηκαν δύο τσάντες με κοσμήματα και ένα Ι.Χ.. αυτοκίνητο. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θηβών άσκησε διώξεις στους συλληφθέντες για υμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και φθορές, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και κατά περίπτωση για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και άλλα αδικήματα και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν στον ανακριτή. Επίσης συνελήφθησαν δύο 45χρονες και μια 28χρονη μητέρες ανήλικων παιδιών που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Post A Comment:

0 comments: