Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΣΟΚ: Βιβλίο δημιουργεί παιδιά-δολοφόνους! [φωτο]

Share it:
Χαμός έχει γίνει στην Ινδία με το σχολικό βιβλίο που στα πλαίσια ενός πειράματος δίνει οδηγίες στα παιδιά για το πώς θα σκοτώσουν ένα γατάκι.
Στο βιβλίο που χρησιμοποιείται σε αμέτρητα ιδιωτικά σχολεία της χώρας, δίνει τα βήματα για να προκληθεί ασφυξία στο ζώο.

Αρχικά, προτρέπει τα παιδιά να βάλουν ένα γατάκι σε ένα τρύπιο κουτί και άλλο ένα σε ένα κλειστό χαρτόκουτο προκειμένου να δουν τη σημασία του οξυγόνου.
«Βάλτε ένα μικρό γατάκι σε κάθε κουτί. Κλείστε τα κουτιά. Μετά από λίγη ώρα, ανοίξτε τα. Τι βλέπετε; Το γατάκι που βρίσκεται στο κουτί που δεν έπαιρνε αέρα είναι νεκρό», εξηγεί το κείμενο.
Εκπρόσωποι των οργανώσεων που μάχονται για την προστασία των ζώων, διαβεβαίωσαν πως το πείραμα αποσύρθηκε από πολλά εγχειρίδια, ενώ ο εκδότης δεσμεύτηκε να μην υπάρχει στην επόμενη έκδοση.
«Ίσως είναι χαζό, αλλά θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές παιδιών και ζώων προτείνοντάς τους μια τέτοια εμπειρία», δήλωσε η Βίντχι Μάτα εκπρόσωπος της ένωση ινδικών οργανώσεων προστασίας των ζώων.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιο παιδάκι επιχείρησε να κάνει το πείραμα, αξίζει όμως να σημειωθεί πως τα βιβλία των σχολείων της Ινδίας βρίσκονται συχνά στην επικαιρότητα για το «περίεργο» περιεχόμενο τους.

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Post A Comment:

0 comments: