Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Το σχέδιο της Ε.ΛΑΣ για την αποτροπή καταστροφών στα ακυρωτικά μηχανήματα

Share it:

Στο φόντο των δεκάδων  επιθέσεων με καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων εισιτηρίων σε πολλούς σταθμούς, η ηγεσία της Αστυνομίας, προχωρά σε νέο σχέδιο με το οποίο ευελπιστεί να συλλάβει  επ' αυτοφώρω δράστες παρόμοιων επιθέσεων.

Αστυνομικοί με πολιτικά της Κρατικής Ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών, βάσει σχεδίου, θα βρίσκονται ως επιβάτες μέσα σε λεωφορεία, τρόλεϊ, συρμούς Μετρό και ΗΣΑΠ.

Μοτοσυκλετιστές σε παράλληλες διαδρομές

Τις ίδιες ώρες, θα λειτουργούν συνδυαστικά  με μοτοσικλετιστές της ίδιας υπηρεσίας, οι οποίοι θα εκτελούν παράλληλες διαδρομές σε τρόπο ώστε αν εμφανιστεί ομάδα κουκουλοφόρων με σκοπό την καταστροφή, να επεμβαίνουν οι μοτοσικλετιστές, αλλά και άλλες δυνάμεις που θα ειδοποιούνται.

Στην ουσία, πρόκειται για αναθεώρηση του προηγούμενου σχεδίου αστυνόμευσης, το οποίο δεν πέτυχε να αποτρέψει τη συνέχιση του μπαράζ των βανδαλισμών στα ακυρωτικά μηχανήματα και στους σταθμούς των Μέσων Μαζικής μεταφοράς.

Συσκέψεις Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με ΟΑΣΑ

Οι συσκέψεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ Γιάννη Σκουμπούρη είναι αλλεπάλληλες,  προκειμένου να ληφθούν πρόσθετα αστυνομικά μέτρα σε στάσεις και αφετηρίες λεωφορείων και τρόλεϊ που βρίσκονται στις επίμαχες περιοχές και κυρίως γύρω από  Εξάρχεια και Ζωγράφου, ενώ υπεγράφη και ειδικό μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στον κ. Σκουμπούρη και στον γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Ωστόσο η κατάσταση επιδεινώθηκε την περασμένη εβδομάδα όταν μόνο σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 18 επιθέσεις με καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων και γκράφιτι σε οχήματα, στην οδό Πατησίων, Πλ. Κάνιγγος, Γαλάτσι, Κυψέλη, Ίλιον.

Το βάρος σε αυτή τη στόχευση συλλήψεων, πέφτει  στην  Κρατική Ασφάλεια, η οποία με περίπου 100 αστυνομικούς, θα απασχοληθεί αποκλειστικά με τον εντοπισμό και τις συλλήψεις δραστών τέτοιων καταστροφών
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Post A Comment:

0 comments: