Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Στον αέρα το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης- τι δηλώνει η υπουργός Φωτίου

Share it:
Να μην ανησυχεί κανείς είπε η Θεανώ Φωτίου, σχετικά με τις πιστώσεις των λογαριασμών των δικαιούχων για την κάρτα σίτισης και για τον Ιανουάριο και για τον Φεβρουάριο.
Η κ. Φωτίου υπογράμμισε πως το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης θα ισχύσει κανονικά από τον Φεβρουάριο, ωστόσο θα υπάρξουν και οι καθυστερήσεις λόγω τεχνικών προβλημάτων.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9Fm» η αναπληρώτρια υπουργός είπε πως «οι δικαιούχοι του ΚΕΑ, εκτός του χρηματικού ποσού που τους πιστώνεται, γίνονται αμέσως δικαιούχοι ελεύθερης πρόσβασης στο σύστημα υγείας, στα κοινωνικά παντοπωλεία, σε όλες τις κοινωνικές δομές του ΕΣΠΑ, ενώ τα παιδιά τους γίνονται δεκτά σε παιδικούς σταθμούς και στα σχολικά γεύματα».
Το πρόγραμμα, μια πρωτοβουλία του υπουργείου Εργασίας, υποχρεούται να βρει εργασία μέσα στο 2017 για το 10% των άνεργων δικαιούχων, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός  Εργασίας.
«Να μην ανησυχεί κανείς. Όπως δεν αφήσαμε κανέναν συμπολίτη μας ακάλυπτο τα δύο προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα δεν θα αφήσουμε κανέναν», κατέληξε, εκφράζοντας την ελπίδα της να υπάρχουν την επόμενη χρονιά, λιγότεροι άνθρωποι που θα έχουν τόση ανάγκη.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: