Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Δολοφονία παπά, Γέρακας: Ποια τα συγκλονιστικά ευρήματα του ιατροδικαστή

Share it:
Ποια τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του παπά στον Γέρακα;

Νεότερες πληροφορίες για την άγρια δολοφονία έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 47χρονος παπάς πέθανε από ασφυξία η οποία προκλήθηκε από μια πετσέτα που ήταν τοποθετημένη στο πρόσωπο του αρχιμανδρίτη, τυλιγμένη με κομμάτια υφάσματος γύρω από το κεφάλι του.

Το ματωμένο μαξιλάρι που βρέθηκε στο μπάνιο ίσως ο δράστης το είχε χρησιμοποιήσει νωρίτερα, στην προσπάθειά του να δολοφονήσει ον 47χρονο.

Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, διαπιστώνεται ότι ο δράστης αρχικά επιχείρησε να στραγγαλίσει το θύμα του, τον ξυλοφόρτωσε άγρια, σπάζοντάς του, μάλιστα, και πλευρά, το έδεσε χειροπόδαρα με κορδόνια και το παντελόνι της πυζάμας του, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να έχει προκαλέσει ασφυξία στον παπά με το μαξιλάρι και την πετσέτα.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένας φίλος του θύματος, επίσης αρχιμανδρίτης (ιερουργεί σε Ιερό Ναό στα Πευκάκια), τον αναζητούσε και δεν μπορούσε τον βρει και καθώς διέθετε κλειδιά του διαμερίσματος πήγε να δει τι συμβαίνει.

Γύρω στις 00:30 της Τρίτης πέρασε την πόρτα του διαμερίσματος στον Γέρακα και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι είχε γίνει περίπου 10 ώρες νωρίτερα.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

Post A Comment:

0 comments: