Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Απίστευτη πρόκληση: Νέο «φρούτο» εκ Αλβανίας κάνοντας με τα χέρια του το σήμα αετού στο μνημείο του «Άγνωστου Στρατιώτη»! [φωτο]

Share it:
Η ανοχή έχει και τα όρια της και τι μένει; ισχύει πάντα το «μάχαιρα έδωσες και μάχαιρα θα λάβεις;»

Κάπως έτσι... από τις παραβιάσεις  του εθνικού μας εναέριου χώρου, από τους Τουρκαλάδες φτάσαμε να ανεχόμαστε και τους Αλβανούς με τα σήματα των αετών, έμβλημα της δικής τους σημαίας.

Κακή αρχή  που έγινε πριν λίγες εβδομάδες με τους Αλβανούς νεοσύλλεκτους που «άναψαν» τα αίματα με την πρωτοβουλία τους να φωτογραφηθούν σχηματίζοντας με τα χέρια τους αετούς.Η πρόκληση φυσικά και δεν σταματά εδώ γιατί ένα άλλο «φρούτο» την είδε πιο παλικαράς  και φρόντισε να ρίξει ακόμη περισσότερο λάδι στην φωτιά βγάζοντας selfie με φόντο το μνημείο του  «Άγνωστου Στρατιώτη» .

Χαμόγελα στον φακό αλλά  στην συνέχεια ακολούθησε το παράδειγμα των ομοεθνών του σχηματίζοντας  το σχήμα του αετού με τα χέρια του.

Το παραλήρημα του όμως συνεχίστηκε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που η ανάρτηση της φωτογραφίας του συνοδεύτηκε με ένα εξίσου προκλητικό μήνυμα : « Δεν του αρέσει αυτό το είδος του αετού...αλλά τη δουλειά του»

Τα συμπεράσματα δικά σας...  
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: