Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Η Bild «καίει» τον Καμμένο:«Οι χρεοκοπημένοι Έλληνες αγοράζουν πανάκριβα αεροπλάνα !» [φωτο]

Share it:
Η πολυθρύλητη εφημερίδα «Bild» επιτίθεται για άλλη μια φορά στην χώρα μας με αφορμή αυτή την φορά τις τα πόσα που σύμφωνα με την εφημερίδα θα δαπανηθούν από το ελληνικό κράτος για τον εκσυγχρονισμό της πολεμικής αεροπορίας.

Συγκεκριμένα στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως οι χρεοκοπημένοι Έλληνες, με το φάντασμα του Grexit να αιωρείται, δαπανούν χρήματα για την αγορά πολεμικών αεροσκαφών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο ισχυρισμός είναι ότι η Ελλάδα σκοπεύει να δαπανήσει 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ για την αγορά μαχητικών  F-16.


Ειδικότερα σημειώνεται «Και πάλι η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα: Χωρίς τα χρήματα των δανειστών το καλοκαίρι η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με πτώχευση. Η χώρα δεν πάει ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Το φάντασμα τoυ «Grexit» πλανάται και πάλι πάνω από την Ελλάδα»

Και συνεχίζει «Με τους πυροσβέστες να διαδηλώνουν στους δρόμους των Αθηνών ζητώντας την μονιμοποίησή τους και τον δείκτη ανεργίας να είναι πάνω από το 23%,  η κυβέρνηση της Αθήνας αποφάσισε να επενδύσει πολλά χρήματα σε όπλα».

Περαιτέρω τονίζεται ότι η Ελλάδα έχει ήδη 155 μαχητικά αεροσκάφη F-16, ενώ σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζονται στο δημοσίευμα, η ελληνική κυβέρνηση μελετάει το ενδεχόμενο πώλησης σε Ρουμανία και Βουλγαρία των παλαιότερων F-16 της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: