Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Μποναμάς για τον Νίκο Παππά: Βρήκε υποψήφιο για την «Ελληνική ΝASA !» [foto-video]

Share it:

Άργησε αλλά πέτυχε διάνα. Ε, ναι λοιπόν! Ο Νίκος Παππάς ως υπουργός Ψηφιακής πολιτικής αποφάσισε με την ίδρυση της Ελληνικής διαστημικής υπηρεσίας , να εντάξει στο πρόγραμμα του και υποψήφιους που θέλουν να στηρίξουν το όραμα του.

Αρχικά αν και στο γραφείο του κατέφθαναν  πληθώρα  βιογραφικών, τελικά αποφάσισε τιμής ένεκεν να δώσει τον τίτλο του «επίτιμου συνεργάτη»  στον έναν και μοναδικό που έχει το σθένος να κατακτήσει  την Σελήνη.Τι Ζορρο, τι Κοσμοναύτης. Ο τίτλος πάντως του « Έλληνα Γκαγκάριν» δέλεαρ για τον πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Μετά την στολή του Ζορό που έχει μείνει «στην ιστορία», ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, παρευρέθηκε σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου Βορείου Ελλάδας στην Δράμα, όπου προσήλθε μασκαρεμένος ως αστροναύτης.

Yποδυόμενος τον Νίκο Παππά «πλαισιωμένος» από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Φλαμπουράρη  σατιρίζοντας ουσιαστικά την κυβέρνηση παρουσιάζοντας ταυτόχρονα «τα εγκαίνια της Διαστημικής Υπηρεσίας του ΣΥΡΙΖΑ».


Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: