Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Παππούδες έμποροι ναρκωτικών...ετών 78! [foto]

Share it:

Είχαν εκτίσει ποινές για διακίνηση ναρκωτικών, αποφυλακίστηκαν και… συνέχισαν τη δράση τους, οργανώνοντας μεταφορές ηρωίνης και κάνναβης σε Άρτα, Ιωάννινα, Αιτωλοακαρνανία και Πρέβεζα.

Μετά από πολύμηνες έρευνες του Τμήματος  Ασφαλείας, συνελήφθησαν σε Άρτα, Νέο Ψυχικό και Πρέβεζα, συνολικά δέκα οκτώ μέλη του κυκλώματος, ηλικίας από 23 έως… 78 χρόνων, εκ των οποίων 16 Έλληνες και δύο Αλβανοί.

Ως ηγετικά μέλη της συμμορίας φέρονται δύο Αλβανοί καθώς και τρεις Έλληνες, ηλικίας 75, 43 και 45 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο Αλβανοί με σημαντικό ρόλο στην εισαγωγή των ναρκωτικών από την Αλβανία.

Τα μέλη του κυκλώματος, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2016, υπό την καθοδήγηση και τις εντολές των πέντε αρχηγικών μελών, προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών,  τις οποίες, αφού αρχικά απέκρυπταν σε ερημικές τοποθεσίες και κρύπτες, ακολούθως προέβαιναν στην περαιτέρω εμπορία τους.

Για τη διευκόλυνση της παράνομης δράσης τους, επικοινωνούσαν με συνθηματικές εκφράσεις και χρησιμοποιούσαν οχήματα ιδιοκτησίας τους.Στο πλαίσιο των  ερευνών βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

 239,23 γραμμάρια ηρωίνης
 18,04 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
 7 αυτοκίνητα
 7 ζυγαριές ακριβείας
 πληθώρα συσκευασιών για αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών
 446 γραμμάρια λαθραίου καπνού
 το χρηματικό ποσό των (10.955) ευρώ,
 38 κινητά τηλέφωνα


Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν  στον  Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Post A Comment:

0 comments: