Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Στις κάμερες της Εθνικής οδού ψάχνει τις απαντήσεις η τροχαία- Ποιο μυστικό πήρε μαζί της η άτυχη 32χρονη που κάηκε ζωντανή ! [foto]

Share it:

Στις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Αθηνών –Λαμίας, που κατά πάσαν βεβαιότητα έχουν καταγράψει την κίνηση της Πόρσε που σκόρπισε το θάνατο το απόγευμα της Κυριακής, στο ύψος της Θήβας, αναζητούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας τις απαντήσεις για τα πως και τα γιατί του φρικτού δυστυχήματος.

Στο βίντεο με τις τρομακτικές σκηνές, που έχει καταγραφεί ακριβώς στο 83ο χιλιόμετρο, η Πόρσε εμφανίζεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα να πέφτει πάνω στο κράσπεδο και στη συνέχεια στο αυτοκίνητο όπου περίμεναν η μητέρα με το μόλις 2,5 χρόνων, αγοράκι της.

Στην προηγούμενη διαδρομή οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση που συγκινεί το πανελλήνιο θέλουν να δουν πως κινιόταν το αυτοκίνητο και να απαντήσουν για ποιο λόγο χάθηκε εντελώς ο έλεγχος από τον 23χρονο οδηγό, γιο πασίγνωστου επιχειρηματία.

Η Τροχαία αναζητά οδηγούς που τυχόν είδαν νωρίτερα την Πόρσε

Επίσης η Τροχαία αναζητά οδηγούς που κινήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής παράλληλα με την Πόρσε και κατεύθυνση τη Λαμία για να πουν αν παρατήρησαν κάτι που τους έκανε εντύπωση και αν σταθεί δυνατόν λόγω της πλήρους απανθράκωσης της σωρού του οδηγού αν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.Καθώς η Πόρσε, μετά την φρενήρη πορεία και το τραγικό  αποτέλεσμα, τυλίχθηκε, όπως και το αυτοκίνητο των τραγικών θυμάτων, στις φλόγες, θα παρουσιάσει δυσκολίες η εξέτασή του και ιδιαίτερα να απαντηθεί αν είχε σκάσει κάποιο ελαστικό η αν είχε παρουσιαστεί άλλη βλάβη, κάτι πάντως απίθανο αφού θα είχε παρατηρηθεί τυχόν πρόβλημα από τους υπευθύνους της επιχείρησης οι οποίοι και το παρέδωσαν στον 23χρονο.

Μια πληροφορία που έγινε γνωστή το απόγευμα της Δευτέρας, δίνει ακόμη πιο τραγική διάσταση- αν οι λέξεις δεν έχουν χάσει στην περίπτωση αυτή εντελώς το νόημά τους– στον απολογισμό της φρίκης.

Η μητέρα του αγοριού μόλις 2,5 χρόνων, που βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με το παιδί της, βρισκόταν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης περιμένοντας το δεύτερο παιδί της…Είχαν ξεκινήσει από το σπίτι τους στο Φάληρο για την ΠτολεμαΐδαΟ σύζυγος της μητέρας, η ίδια και το παιδί τους, είχαν ξεκινήσει από το σπίτι τους στο Φάληρο να επισκεφθούν τους συγγενείς της γυναίκας στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης, με την ευκαιρία του τριημέρου.Στο 83ο χιλιόμετρο ο οδηγός σταμάτησε στο πάρκινγκ για να μεταβεί στη χημική τουαλέτα για την σωματική του ανάγκη.

Σε εκείνα τα μοιραία δευτερόλεπτα συνέβη η τραγωδία...Ο 23χρονος οδηγός της Πόρσε κατευθυνόταν στην Αράχωβα

Η Πόρσε με τον 23χρονο Γιώργο Βακάκη, γόνο της επιχειρηματικής οικογένειας και έναν φίλο του, που κατευθύνονταν στην Αράχωβα, πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στη φρενήρη διαδρομή ο συνοδηγός της Πόρσε εκτινάσσεται στο οδόστρωμα και βρίσκει το θάνατο.


Με την πρόσκρουση της Πόρσε πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας, τυλίγονται και τα δύο στις φλόγες με τα γνωστά αποτελέσματα…

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: