Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Η σπείρα με τα χρηματοκιβώτια ξαναχτυπά!-τρεις ληστείες σε 24 ώρες

Share it:
Σπείρα κακοποιών πραγματοποίησε μέσα σε 24 ώρες τρεις επιθέσεις σε μεγάλα εργοστάσια «ξηλώνοντας» τα τα χρηματοκιβώτια.
Η πρώτη επίθεση έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο εργοστάσιο «Septona» που βρίσκεται στο Σχηματάρι, η δεύτερη ληστεία έγινε σήμερα στις τρεις και μισή τα ξημερώματα στο εργοστάσιο Παπαδοπούλου, ενώ η τρίτη ληστεία πραγματοποιήθηκε περίπου μια ώρα αργότερα στους Μύλους Ασωπού στα Οινόφυτα.
Στο σύνολο των ληστειών οι δράστες απέσπασαν χρηματικά ποσά και επιταγές και διέφυγαν χρησιμοποιώντας κλεμμένα οχήματα. Ειδικότερα στην πρώτη ληστεία, μια ομάδα αποτελούμενηαπό έξι ή επτά άτομα εισέβαλε στο εργοστάσιο «Septona» και αφού ακινητοποίησε τον φύλακα ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας που περιείχε τόσο χρήματα όσο και επιταγές.
Στην συνέχεια πιθανότατα η ίδια σπείρα αποτελούμενη αυτή την φορά από πέντε άτομα εισήλθε στο εργοστάσιο παραγωγής μπισκότων Παπαδοπούλου και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους αφού τους απέσπασαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με κλεμμένο αυτοκίνητο.
Επόμενος στόχος ήταν το εργοστάσιο Μύλοι Ασωπού στο οποίο δεν υπήρχε φύλακας. Έτσι ανενόχλητοι απέσπασαν το χρηματοκιβώτιο εντός του οποίο υπήρχε άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι άγνωστοι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο μάρκας BMW τύπου SUV που είχε κλαπεί από την Νέα Φιλαδέλφεια και το οποίο βρέθηκε αργότερα καμένο στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.
Η αστυνομία εκτιμά πως και οι τρεις ληστείες πραγματοποιήθηκαν από την ίδια συμμορία κακοποιών. 
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

Post A Comment:

0 comments: