Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Άννα Κουρουπού: «Στα 16 μου με βiασαν 7 νεαροί στην Ελευσίνα»

Share it:
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Όλα Ξεκόλλα» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η τρανς συγγραφέας Άννα Κουρουπού, η οποία ξεδίπλωσε ολόκληρη τη ζωή της μπροστά στις κάμερες της εκπομπής.

Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη διαφορετικότητα της και τη συμπεριφορά που είχε ο περίγυρος απέναντι της. Δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η μητέρα της ήταν πάντα στήριγμά της. Ανάμεσα σε άλλα, η Άννα Κουρουπού εξομολογήθηκε πως στα 16 της χρόνια την παρέσυραν και την βίασαν 7 νεαροί στην Ελευσίνα:
«Ήξερα τον έναν. Με συναντά στη Σταδίου με το βανάκι, γιατί πήγαινα Κολωνώ στο σπίτι μου, με φωνάζει και μου λέει «να σε πετάξω;». Μετά την Πλάκα πηγαίναμε στου Παπασπύρου σε μια καφετέρια και καθόμασταν εκεί για να ξημερώσει να πάμε σπίτια μας. Πήγαινα με τα πόδια και κάποιος κύριος νεαρός με το βανάκι του με είχε σταμπάρει προφανώς. Τον είχα δει εγώ εκεί που καθόμασταν και πίναμε και λέγαμε τα αστεία μας. Μπήκα μέσα. 

Αφού περνάμε τον Κολωνό μου λέει «πάμε μια βολτίτσα λίγο πιο εκεί;». Λέω δεν πάμε; Παιδί κιόλας. Ωραίο παιδί κι αυτός. Οπότε υπάρχει και το άλλο κομμάτι. Κάποια στιγμή ακούω μια φασαρία πίσω, είχε κάτι κουρτινάκια περίεργα εκεί στο Φολκσβαγκεν. Ήταν άλλα έξι άτομα πίσω. Με πήγαν στην Ελευσίνα. Έγινε αυτό που περιγράφω στο βιβλίο, δεν θέλω να επιμείνω πολύ να μη το βαρύνουμε. Έγινε βιασμός χοντρός και ξύλο. Όταν τελείωσαν με πέταξαν στο δρόμο» περιέγραψε η Άννα Κουρουπού. 

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο:

Ακόμα Περισσότερη Άννα Κουρουπού...

Share it:

LIFESTYLE GOSSIP

VIDEOS VIRAL

Post A Comment:

0 comments: