Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Εμφανίστηκε ο υπερτυχερός που κέρδισε 16 εκ. ευρώ στο Τζόκερ – Δεν μπορούσε να μιλήσει από τη χαρά του! [foto-video]

Share it:

O τυχερός που κέρδισε κάτι παραπάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ βρέθηκε…

 «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όποιος και να είναι του ευχόμαστε να έχει την υγεία του να τα χαρεί. Είναι πολλά τα λεφτά! Τα τηλέφωνα μας δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν από χθες το βράδυ. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα μας πήραν από τα κανάλια στην Ελλάδα».

Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις από την ιδιοκτήτρια του… χρυσού πρακτορείου στη Λεμεσό όπου παίχτηκε το σούπερ τυχερό δελτίο που άλλαξε την ζωή του Κύπριου.

Όπως ανέφερε η κ. Φωτεινή Καβάζη, το δελτίο κόστιζε μόλις 3 ευρώ και παίχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο πρακτορείο που έχει μαζί με το γιο της. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο τυχερός να ήταν και… μασκαρεμένος αφού το είχε η μέρα στη Λεμεσό!

Το κλίμα στο πρακτορείο είναι πανηγυρικό αφού από το πρωί όλοι οι συχνοί πελάτες σπεύδουν να μάθουν λεπτομέρειες για τον τυχερό. Αρκετός κόσμος βρίσκεται στο πρακτορείο και τα πηγαδάκια δίνουν και παίρνουν.
Το τυχερό πρακτορείο...


«Δώσαμε στο παρελθόν ξανά μεγάλα ποσά. 800 χιλιάδες λίρες, 600 χιλιάδες λίρες και άλλα ποσά. Αυτά φυσικά δεν συγκρίνετε. Ευχαριστούμε την πελατεία μας που μας στηρίζει εδώ και 37 χρόνια».

                                     Επικοινώνησε με τον ΟΠΑΠ ο μεγάλος τυχερός

Όπως ανάφερε πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Αλετράρης Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ Κύπρου, ο μεγάλος τυχερός επικοινώνησε με τα γραφεία του ΟΠΑΠ το πρωί και αφού ζήτησε να μείνει ανώνυμος ρώτησε για τα διαδικαστικά.

«Δεν μπορούσε να μιλήσει από τη χαρά του» τόνισε ο Αλετράρης, ενώ δίπλα του ήταν αρκετά άτομα της οικογένειας του».​                   3.3 εκατ. ευρώ θα πάρει φόρους το κράτος

Αξίζει αν αναφέρουμε ότι, από τα €16,428,349 που κέρδισε ο τυχερός, η Κυπριακή Δημοκρατία θα εισπράξει φόρο το 20% ένα ποσό δηλαδή κοντά στα 3.3 εκατομμύρια ευρώ! Αρκετά μεγάλο ποσό.

Ο μεγάλος τυχερός δηλαδή θα πάρει τελικά περίπου 13.1 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει ο ΟΠΑΠΑ στην Κύπρο.

Σημειώνουμε ότι στην Κύπρο βρέθηκαν και δύο πεντάρια σε Αγία Νάπα και Φρέναρος που κερδίζουν από 120 χιλιάδες ευρώ.
Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

0 comments: