Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

112 Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

Share it:
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ανακηρύξει την 11η Φεβρουαρίου ως «Ευρωπαϊκή Ημέρα του 112», καθώς ο αριθμός 112 σχηματίζεται από τη συγκεκριμένη ημερομηνία (11/2). Υπενθυμίζεται  κάθε χρόνο, για να γίνει γνωστή η σπουδαιότητα αυτού του κοινού αριθμού στους Ευρωπαίους πολίτες, που δείχνουν να αγνοούν την ύπαρξή του.

Ο Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης 112 εξυπηρετεί σε 24ώρη βάση τους πολίτες σε περίπτωση που χρειαστούν βοήθεια σε όποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι αν βρίσκονται.

Σε όποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρειαστείτε βοήθεια όπως πχ αστυνομίας, πυροσβεστικής, ασθενοφόρου EKAB ή λιμενικού, καλέστε το 112.
Στην τηλεφωνική κλήση θα απαντήσει αμέσως εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο μπορεί να επικοινωνήσει σε μια από τις κύριες ευρωπαϊκές γλώσσες.
H κλήση στο 112 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, από τηλεφωνικό θάλαμο ή υπαίθρια τηλεφωνική συσκευή με κερματοδέκτη ή καρτοδέκτη είναι χωρίς χρέωση.
Το 112 για επείγουσες ανάγκες, λειτουργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 1991.
Ο Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης 112 λειτουργεί και στην Ελλάδα για να εξυπηρετεί τους πολίτες που επισκέπτονται τη χώρα.
Ο αριθμός 112 λειτουργεί εντός της εμβέλειας οποιουδήποτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
Δηλαδή ακόμη κι αν το δικό σας δίκτυο δεν λειτουργεί σε συγκεκριμένη τοποθεσία, μπορείτε να καλέσετε το 112 αρκεί να υπάρχει κάλυψη από άλλο δίκτυο. Λειτουργεί με κάρτα SIM ή χωρίς κάρτα SIM στο κινητό.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: